Aduro 9 bruksanvisning

Aduro 9
9 · 4
PDF bruksanvisning
 · 91 sider
Engelsk
bruksanvisningAduro 9
Version 10

Aduro 9

EN13240 Ecodesign 2022

aduro.dk / aduro.no / adurofire.de / adurofire.com

adurofire.se / aduro.fr / aduro.es / aduro.it

Brugsvejledning

Bedienungsanleitung

User Manual

Mode d’emploi

Eldningsinstruktion

Manual de usuario

Manuale d’uso e manutenzione

ES (67-78)
IT (79-91)
FR (54-66)
DE (16-28)

Se håndboken for Aduro 9 her gratis. Denne håndboken er under kategorien varmeaparater og har blitt vurdert av 4 personer med et gjennomsnitt på 9. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Aduro 9 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Aduro og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Aduro å kunne gi deg et godt svar.

Harald kristense • 4-12-2022Ingen kommentarer

Hvordan holde vinduene rene for sot

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 1

Aduro 9 er en oppvarmingsenhet som brukes til å produsere varme i hjemmet. Denne enheten er konstruert for å benytte trebriketter som brensel og er designet for å maksimere effektiviteten og varmespredningen. Aduro 9 er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre pålitelighet og lang levetid. Den har en moderne og stilfull design som passer godt inn i forskjellige interiørstiler. Enheten har en robust konstruksjon som gjør den motstandsdyktig mot slitasje og mekaniske skader. Aduro 9 er utstyrt med en brennplate som er laget av støpejern, noe som bidrar til effektiv forbrenning og spredning av varme. Den har også en stor forbrenningskammer som gir en imponerende varmeeffekt. Enheten er utstyrt med et regulerbart luftkontrollsystem, noe som gjør det mulig for brukeren å styre forbrenningsprosessen og tilpasse varmeutgangen etter behov. Dette gjør det mulig å opprettholde en behagelig og konstant temperatur i hjemmet. Aduro 9 er også konstruert med fokus på brukervennlighet. Den har en enkel og intuitiv betjeningspanel som gjør det enkelt å justere innstillingene. I tillegg er den utstyrt med et askestativ og en rensetilgang for enkel vedlikehold og rengjøring. Samlet sett er Aduro 9 en pålitelig og effektiv oppvarmingsenhet som gir en jevn og behagelig varmefordeling i hjemmet.

Generelt
Aduro
9
varmeaparat
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Aduro 9 under.

Hva er den ideelle romtemperaturen?

De fleste opplever at den ideelle romtemperaturen ligger mellom 19 og 22 ˚C

Er manualen for Aduro 9 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Aduro 9 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater