Apple Magic Mouse

Apple Magic Mouse bruksanvisning

(1)
  • Magic Mouse
Apple Magic Mouse

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Apple Magic Mouse eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Apple Magic Mouse å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Apple Magic Mouse her gratis. Denne håndboken er under kategorien Muser og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 8.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engels. Har du et spørsmål om Apple Magic Mouse eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Apple Magic Mouse

Generelt
Merke Apple
Modell Magic Mouse
Produkt Mus
EAN 885909338252
Språk Engels
Fyltype PDF
Mouse
Enhetsgrensesnitt Bluetooth
Antall knapper 0
Bevegelsesdetektor-teknikk Laser
null
Systemkrav
Støttede Mac operativsystemer Ja
Andre funksjoner
Kompatible operativsystemer Mac OS X v10.5.8
Design
Produktfarge Hvit
Energihåndtering
Batteritype AA
Antall støttede batterier 2

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no