Baby Brezza Formula Pro bruksanvisning

Baby Brezza Formula Pro
8.9 · 15
PDF bruksanvisning
 · 6 sider
-
bruksanvisningBaby Brezza Formula Pro

Se håndboken for Baby Brezza Formula Pro her gratis. Denne håndboken er under kategorien Flaskevarmere og har blitt vurdert av 15 personer med et gjennomsnitt på 8.9. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: -. Har du et spørsmål om Baby Brezza Formula Pro eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Baby Brezza og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Baby Brezza å kunne gi deg et godt svar.

Alice Mellum • 5-4-2022Ingen kommentarer

Min baby brezza (gammel versjon) vil ikke fungere. Når jeg trykker på starter begynner den bare å pipe og blinke på angitt ml, og det skjer ingenting. Vannet er varmt nok og det er nok melkepulver.

Svar på dette spørsmålet
Maren Palerud • 17-3-2021Ingen kommentarer

Avkalking

Svar på dette spørsmålet
Cato Stangeland • 18-4-2022Ingen kommentarer

Hva skal en gjøre før den skal lagres? Skal den bare rengjøres, og lagres med vann i selve brezzaen eller finnes det en måte å tømme den helt?

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 3

Generelt
Baby Brezza
Formula Pro
Flaskevarmer
-
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Baby Brezza Formula Pro under.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater