Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker bruksanvisning

Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker
9.7 · 1
PDF bruksanvisning
 · 56 sider
Engelsk
bruksanvisningBeautiful 6 qt Programmable Slow Cooker
Instruction Manual
Manual de instrucciones
6 qt Programmable Slow Cooker
with Touch-Activated Display
Olla de cocción lenta programable de 6 cuartos
con pantalla toque
19162, 19163, 19164, 19165, 19166 BTFL programmable slow cooker_IM_R6.indd 119162, 19163, 19164, 19165, 19166 BTFL programmable slow cooker_IM_R6.indd 1 2022-07-05 10:12 AM2022-07-05 10:12 AM

Se håndboken for Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker her gratis. Denne håndboken er under kategorien slow cookers og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.7. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Beautiful og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Beautiful å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Den vakre 6 liters programmerte slow cookeren er en elektrisk gryte som kan brukes til å lage mat sakte på enkel og bekvem måte. Gryten kommer med en stor og dyp 6 liters keramisk kjele som holder på varmen og bevarer smakene og teksturene i maten. Den programmerte funksjonen lar deg stille inn starttiden og matlagingstiden, slik at du kan forberede maten på forhånd og deretter komme hjem til et deilig og ferdig tilberedt måltid. Fast heat-teknologi garanterer jevn oppvarming og perfekt tilberedning hver gang, mens et klart, digitalt display gjør det enkelt å overvåke matlagingen og justere innstillingene etter behov. Slow cookeren har også en automatisk holdvarmefunksjon som sørger for at maten holder seg varm og fersk til du er klar til å servere den. Med sin enkle og brukervennlige design er denne slow cookeren en flott tillegg til ethvert kjøkken.

Generelt
Beautiful
6 qt Programmable Slow Cooker
slow cooker
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker under.

Er manualen for Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Beautiful 6 qt Programmable Slow Cooker tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater