Canvac Q Clean R410 bruksanvisning

Canvac Q Clean R410
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 40 sider
Engelsk
bruksanvisningCanvac Q Clean R410

Se håndboken for Canvac Q Clean R410 her gratis. Denne håndboken er under kategorien støvsugere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Canvac Q Clean R410 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Canvac og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Canvac å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Generelt
Canvac
Q Clean R410
støvsuger
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Canvac Q Clean R410 under.

Min Canvac støvsuger mister sugekraften. Hvorfor skjer det?

Hvis din {merke} støvsuger mister sugekraften kan dette skyldes: - At sugekraften er ikke satt til det maksimal - At støvbeholderen eller støvposen er full - At slangen, børsten eller røret er tilstoppet

Hvor ofte bør jeg sjekke filteret

Et rent filter er viktig for å opprettholde støvsugerens sugekraft. Kontroller derfor filteret regelmessig. Når et filter er tett reduseres støvopptaket og energiforbruket øker.

Hva gjør jeg med en støvsuger som lukter?

En metode som ofte brukes er å legge litt vaskepulver i støvbeholderen eller støvposen.

Hvor ofte bør jeg støvsuge huset mitt?

For allergikere anbefales det å støvsuge huset minst to ganger i uken.

Er manualen for Canvac Q Clean R410 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Canvac Q Clean R410 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater