Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER bruksanvisning

Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 7 sider
Engelsk
bruksanvisningCasio G-Shock GA-810MMB-1A2ER

Se håndboken for Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER her gratis. Denne håndboken er under kategorien armbåndsur og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Casio og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Casio å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Generelt
Casio
G-Shock GA-810MMB-1A2ER
armbåndsurer
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER under.

Et batteri i armbåndsurer har begynt å korrodere. Er det fremdeles trygt å bruke enheten?

Produktet kan fortsatt trygt brukes etter en ordentlig rengjøring. Fjern batteriet med hansker og rengjør batterirommet med en tannbørste og eddik. Etter tørking kan nye batterier settes inn i enheten.

Er manualen for Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Casio G-Shock GA-810MMB-1A2ER tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater