Continental Edison CETVLCD26HDV3 bruksanvisning

Continental Edison CETVLCD26HDV3
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 175 sider
Engelsk
bruksanvisningContinental Edison CETVLCD26HDV3

Se håndboken for Continental Edison CETVLCD26HDV3 her gratis. Denne håndboken er under kategorien fjernsyn og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Continental Edison CETVLCD26HDV3 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Continental Edison og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Continental Edison å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Generelt
Continental Edison
CETVLCD26HDV3
fjernsyn
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Continental Edison CETVLCD26HDV3 under.

Hva er den beste avstanden å se mitt Continental Edison fjernsyn fra?

Den ideelle avstanden å se ditt {merke} fjernsyn fra avhenger av skjermstørrelse. Som en tommelfingerregel kan du anta at den ideelle avstanden er omtrent 2,4 ganger skjermdiagonalen.

Fjernsynet mitt har ikke noe signal lenger, hva nå?

Hvis TV-apparatet ikke har signal, kan du sjekke følgende: - Kontroller om TV-apparatet er satt til riktig kilde. - Sjekk om TV-mottakeren er riktig tilkoblet via HDMI- eller SCART-inngangen.

Hvilke skjermdimensjoner har fjernsyn?

Størrelsen på fjernsyn er vanligvis uttrykt i tommer, 1 tomme er 2,54 centimeter. Størrelsen er diagonalstørrelsen på fjernsyn, så du måler skjermen fra nede til venstre til oppe til høyre.

Hva er HDMI?

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. En HDMI-kabel brukes til å overføre lyd- og videosignaler mellom enheter.

Kan Bluetooth-enheter av forskjellige merker kobles til hverandre?

Ja, Bluetooth er en universell metode som lar ulike enheter som er utstyrt med Bluetooth koble seg til hverandre.

Er manualen for Continental Edison CETVLCD26HDV3 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Continental Edison CETVLCD26HDV3 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater