Cybex Cloud Z i-Size bruksanvisning

Cybex Cloud Z i-Size
8.5 · 8
PDF bruksanvisning
 · 160 sider
Norsk
bruksanvisningCybex Cloud Z i-Size
ENSENOFIDKSIHR

CLOUD Z i-SIZE

User guide

UN R129, 45-87cm, max. 13 kg

Se håndboken for Cybex Cloud Z i-Size her gratis. Denne håndboken er under kategorien bilseter og har blitt vurdert av 8 personer med et gjennomsnitt på 8.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Cybex Cloud Z i-Size eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Cybex og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Cybex å kunne gi deg et godt svar.

TG • 29-9-2021Ingen kommentarer

Hvordan får jeg stolen tilbake fra sittende til liggeposisjon?

Svar på dette spørsmålet
Linn • 11-8-2021Ingen kommentarer

Hei, hvor finner jeg produksjonsdato på cybex cloud z i-size?

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 2

Cybex Cloud Z i-Size er en bilsete som er designet for å gi optimal sikkerhet og komfort for babyer. Den har blitt testet og godkjent for i-Size-reguleringen, og har blitt konstruert med en rekke sikkerhetsfunksjoner som gir foreldre ro i sjelen når de kjører med babyen sin. Bilsetet har en justerbar hodestøtte som kan tilpasses babyens størrelse og vekst, og også en flerposisjons ryggstøtte som gir babyen en tilpasset og ergonomisk stilling. Det har også en solskjerm som beskytter mot solen og UV-stråler, så vel som en innvendig pute som gir ekstra komfort til babyen. Cloud Z i-Size har også blitt designet for å være enkel å installere og bruke. Det har en innebygd adapter som gjør det kompatibelt med Cybex- og flere andre merker av barnevogner. Med sitt lette og ergonomiske design kan det enkelt tas ut av bilen og transporteres. Bilstolen er laget av materialer av høy kvalitet som gir den en lang levetid og sikrer at den holder seg i god stand over tid. Sammen med sin høye sikkerhetsstandard og ergonomiske design, gjør dette Cybex Cloud Z i-Size til et pålitelig og trygt valg for foreldre som ønsker en topp bilsete for sine babyer.

Generelt
Cybex
Cloud Z i-Size
bilsete
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Cybex Cloud Z i-Size under.

Er det trygt for en baby å sove i et bilsete?

Nei, babyen kan kveles. Hvis en baby sovner i et bilsete, bør babyen tas ut av bilsete og legges i en vugge. Når barnet sovner, tar du barnet ut og legger det i sin egen vugge så snart som mulig.

Trenger det to år gamle barnet mitt et bilsete i flyet?

Nei, du kan ha et barn på fanget i opptil 24 måneder under flyreiser.

Hva er det tryggeste stedet for et bilsete?

Det tryggeste stedet for et bilsete er i sentrum av baksetet, slik at det er tilstrekkelig med avstand fra kollisjonsputene.

Er manualen for Cybex Cloud Z i-Size tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Cybex Cloud Z i-Size er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater