Dunlop Cardio 410 bruksanvisning

Dunlop Cardio 410
7.8 · 8
PDF bruksanvisning
 · 29 sider
Engelsk
bruksanvisningDunlop Cardio 410

Se håndboken for Dunlop Cardio 410 her gratis. Denne håndboken er under kategorien sykkelmaskiner og har blitt vurdert av 8 personer med et gjennomsnitt på 7.8. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Dunlop Cardio 410 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Dunlop og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Dunlop å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Hometreningsapparatet Dunlop Cardio 410 er et allsidig apparat som tilbyr en god kondisjonstrening hjemme. Det har en elektronisk motstandsstyring og 8 motstandsnivåer, som gir brukeren mulighet til å justere motstanden etter eget ønske. Apparatet har også en LCD-skjerm som viser hastighet, tid, distanse og kaloriforbruk, noe som gjør det enklere å holde oversikt over treningen. Dunlop Cardio 410 har tre programmerte treningsprogrammer, inkludert et pulsstyrt program, som gjør det enklere å variere treningen og å trene målrettet. Apparatet har også hjertefrekvensmåler i håndtakene, slik at brukeren kan holde kontroll på intensiteten i treningen. Hjulene under apparatet gjør det enkelt å flytte det rundt, noe som gjør det praktisk å bruke hjemme. Det har også en sammenleggbar design som gjør det enkelt å oppbevare når det ikke er i bruk. Dunlop Cardio 410 har en stor pedalplate som sikrer at brukeren har god plass til å stå, og gir et stabilt og sikkert underlag for treningen. Med sin solide konstruksjon er det en holdbar modell som gir langvarig treningsglede.

Generelt
Dunlop
Cardio 410
sykkelmaskin
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Dunlop Cardio 410 under.

Hvor mye skal jeg trene som voksen per uke?

Voksne anbefales å gjøre moderat intensiv trening i minst 2,5 timer per uke. Helst fordelt over flere dager.

Hva er den maksimale hjertefrekvens til en voksen?

Som en tommelfingerregel for maksimal hjertefrekvens, kan du bruke 220 minus alderen din.

Er manualen for Dunlop Cardio 410 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Dunlop Cardio 410 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater