Honda HSS970A bruksanvisning

Honda HSS970A
7.4 · 3
PDF bruksanvisning
 · 76 sider
Norsk
bruksanvisningHonda HSS970A
Et selskap i Atlas Copco-gruppen
Importør:

INSTRUKSJONSBOK

(Oversatt fra original instruksjonsbok)

HONDA SNØFRESER

HSS970A - HSS1380A

Se håndboken for Honda HSS970A her gratis. Denne håndboken er under kategorien Snøploger og har blitt vurdert av 3 personer med et gjennomsnitt på 7.4. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Honda HSS970A eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Honda og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Honda å kunne gi deg et godt svar.

eivind olsrud • 5-2-2023Ingen kommentarer

Har en honda 970 snøfreser som ikke starter. Jeg startet den og den gikk litt og stoppet. Etter på starter den ikke, starter på startgass men ikke mer. Virker som den ikke får bensin.Har hatt den inne i natt om noe var frosset, men nei. Har satt i ny plugg. Noen tips????

Svar på dette spørsmålet
Einar Arne Ytrelid • 24-1-2023Ingen kommentarer

Øvre del av håndtak er knekket. Er det mulig å bytte ?

Svar på dette spørsmålet
Svein Å. Rasmussen • 4-1-2023Ingen kommentarer

Monterte 2stk LED-lys på fresen,Honda hss970 a,men etter ei stund begynte batteriet å fuske.Lyktene var kun 12 w hver.Hva bør jeg gjøre?

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 3

Generelt
Honda
HSS970A
Snøplog
Norsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Honda HSS970A under.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater