Ikea BRIMNES (160x200) bruksanvisning

Ikea BRIMNES (160x200)
9 · 4
PDF bruksanvisning
 · 36 sider
Norsk
bruksanvisningIkea BRIMNES (160x200)
B RIMNES

Se håndboken for Ikea BRIMNES (160x200) her gratis. Denne håndboken er under kategorien senger og har blitt vurdert av 4 personer med et gjennomsnitt på 9. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Ikea BRIMNES (160x200) eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Ikea og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Ikea å kunne gi deg et godt svar.

Tanja Slotsvik • 29-9-2021Ingen kommentarer

Hvilken vekt tåler Brimnes Dagseng

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 1

Ikea BRIMNES (160x200) er en seng som tilbys av Ikea, et populært møbelvarehus. Sengen har en størrelse på 160x200 cm, noe som gjør den egnet for par eller personer som ønsker ekstra plass å sove på. BRIMNES-sengen er laget av materialer av god kvalitet, som sikrer lang holdbarhet. Designet er enkelt og moderne, noe som gjør sengen enkel å integrere i forskjellige soveromstiler. Sengen har en robust konstruksjon og er utstyrt med en stabil ramme som gir god støtte til madrassen. Den har også praktiske lagringsplasser, som skuffer og hyller, som er integrert i designet. Dette gir ekstra lagringsplass for sengetøy eller andre gjenstander. BRIMNES-sengen er enkel å montere og har en bruksanvisning som følger med. Det er også verdt å merke seg at denne sengen leveres uten madrass. Det betyr at du må kjøpe en madrass separat for å komplementere sengen.

Generelt
Ikea
BRIMNES (160x200)
sengeramme
Norsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Ikea BRIMNES (160x200) under.

Er manualen for Ikea BRIMNES (160x200) tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Ikea BRIMNES (160x200) er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater