Ikea PAX bruksanvisning

Ikea PAX
8.2 · 26
PDF bruksanvisning
 · 40 sider
Norsk
bruksanvisningIkea PAX
PAX

Se håndboken for Ikea PAX her gratis. Denne håndboken er under kategorien sminkespeil og har blitt vurdert av 26 personer med et gjennomsnitt på 8.2. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Ikea PAX eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Ikea og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Ikea å kunne gi deg et godt svar.

Elin • 21-3-2021Ingen kommentarer

Søker etter montering Pax påbygging hjørne - og den eneste manualen som kommer opp er den hjørneløsningen som ikke er i salg lenger

Svar på dette spørsmålet
Elling M Hansen • 24-9-2020Ingen kommentarer

Hvordan fjerne en enhet som er lagt inn Pax planleggeren og som jeg vil ta bort igjen.

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 2

Makeup-spegel serien Ikea PAX er et tilbehør som tilbyr en praktisk og funksjonell løsning for påføring av sminke. Den er utstyrt med lysdioder som gir klart og naturlig lys, og gjør det enkelt å se selv små detaljer under en påføring. Spegelen har en stabil og holdbar konstruksjon som sikrer lang levetid og enkel vedlikehold. Den kommer med forskjellige innstillinger for lysstyrke, slik at brukeren kan tilpasse lysstyrken til forskjellige situasjoner. Spegelen er tilgjengelig i forskjellige størrelser og kan monteres på en vegg eller en garderobedør. Takket være sitt elegante design passer den perfekt inn i alle slags interiørstiler. Dette produktet fra Ikea er utformet med tanke på funksjonalitet og kvalitet, og er et godt valg for de som ønsker et enkelt og effektivt sminkespeil.

Generelt
Ikea
PAX
sminkespeil
Norsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Ikea PAX under.

Er manualen for Ikea PAX tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Ikea PAX er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater