Ikea Rengora bruksanvisning

Ikea Rengora
8.4 · 48
PDF bruksanvisning
 · 24 sider
Engelsk
bruksanvisningIkea Rengora

Se håndboken for Ikea Rengora her gratis. Denne håndboken er under kategorien oppvaskmaskiner og har blitt vurdert av 48 personer med et gjennomsnitt på 8.4. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Ikea Rengora eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Ikea og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Ikea å kunne gi deg et godt svar.

Ingvar byrkjeland • 2-11-20221 kommentar

Har ikea rengøra oppvaskmaskin. Produkt nr 703.858.34. Maskinen pumper ikke ut vannet, det kommer et konstant pipesignal og symbolene med pil og stjerne lyser. Hva kan være feil? Fant ikke denne beskrivelsen i bruksanvisningen.

Har ikea rengøra oppvaskmaskin. Produkt nr  703.858.34.  Maskinen pumper ikke ut vannet, det kommer et konstant pipesignal og...
Se bilde
Loni • 16-8-2023

Oppvaskmaskinen tar ikke vannet hva burde jeg gjør ?

Svar på dette spørsmålet
Wenche Kristiansen • 27-9-2021Ingen kommentarer

Hva betyr disse tegnene? Får ikke masj\kinen til å virke

Hva betyr disse tegnene? Får ikke masj\kinen til å virke
Se bilde
Svar på dette spørsmålet
Vilde • 2-7-2020Ingen kommentarer

Hva betyr disse tegnene? Er det vann som skal helles? Er det salt eller oppvaskmiddel på den i midten?

Hva betyr disse tegnene? Er det vann som skal helles? Er det salt eller oppvaskmiddel på den i midten?
Se bilde
Svar på dette spørsmålet
Tom Raab • 12-5-20171 kommentar

Maskinen piper og tegnet for at maskinen er ferdig lyser. Har prøvd å tilbakestille maskinen og dra ut kontakten Vennligst svar fort mvh Tom Raab

Marit Romsaas • 10-6-2019

Kjøpte en rengjøra integrert oppvaskmaskin for ca 4 mnd siden. på Ikea. Nå bare piper den når jeg skal starte den opp. Ser ikke at jeg har fått bruksanvisning. Hjelp!!!

Svar på dette spørsmålet
Arthaud • 25-12-2016Ingen kommentarer

Programmeren har satt seg fast på "ECO" og oppvaskmaskinen starter ikke. Jeg fulgte alle anbefalingene ... fortsatt ingenting. Råd før jeg tar den tilbake til Ikea?

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Mona Hole • 6-6-2017Ingen kommentarer

Forsøker å finne norsk bruksanvisning til Rengjøra oppvaskmaskin, men finner den ikke! Kontrolllamper som lyser og maskinen indikerer at vask er ferdig kort tid etter oppstart. Noen ide om hva dette kan være??

Svar på dette spørsmålet
Bjørn G Fossum • 18-8-20171 kommentar

Går ikke å skifte program. Hva er galt?

john garvik • Invalid Date

Maskinen starter kun med å tømme den for vann. så stopper den. vil ikke starte

Svar på dette spørsmålet
per sommer • 19-1-2019Ingen kommentarer

har en ikea oppvaskmaskin, vanskelig å starte, starter den etter 10 minutt så piper den, gang etter gang etter gang, plutselig så skjer det noe. fryktelig tungvint. spesielt når vi må ut med alt og vaske manuelt. hva skal vi gjøre ?

Svar på dette spørsmålet
Kari -Anne Strømsvåg • 19-10-20161 kommentar

Når jeg slår på maskinen piper den bare til jeg slår den av. Renset filtere.

liza thorsen • 12-7-2019

maskinen piper og lager durelyd når den skal starte

Svar på dette spørsmålet
Oddvar Sømme. • 12-5-20181 kommentar

Etter ferdig vask står pumpa berre og sviver,må trekke ut støpsel for å stoppe den.dagen etter setter jeg i støpselet og da starter pumpa i gjenn,får ikke starte vaskeprogram . 3 år gammel maskin

Arne Morten Faannessen • 18-3-2021

Stopper ikke med tømme

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 45

Oppvaskmaskinen Ikea Rengora har en kapasitet på 13 kuverter, og kan dermed romme en stor mengde oppvask på en gang. Den har fem ulike program, som kan tilpasses forskjellige typer oppvask og graden av smuss. Maskinen bruker 10 liter vann per oppvask, noe som gjør den energieffektiv og miljøvennlig. Den har også en stille drift på 44 desibel, som gjør at den kan brukes uten å forstyrre husstanden. Rengora har en oppdatert sikkerhetsfunksjon som registrerer eventuelle lekkasjer og hindrer skade på kjøkkenet. Maskinen har en oppgradert Dry plus-teknologi som gir økt luftsirkulasjon og tørr oppvask, også på plastikkredskaper. Maskinen har LED-belysning og LED-indikatorer som gir tydelig informasjon om oppvasken. Oppvaskmaskinen kan tilpasses kjøkkeninnredningen, med en front som kan skiftes ut til en matchende front fra Ikea. Maskinen har også justerbare føtter, slik at den kan tilpasses ulike høyder på kjøkkeninnredningen.

Generelt
Ikea
Rengora
oppvaskmaskin
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Ikea Rengora under.

Hva gjør jeg med en oppvaskmaskin som lukter?

Hvis du har en oppvaskmaskin som lukter, kan du gjøre følgende: - Rengjøre filtrene - Rengjøre sprayarmene - Rengjøre dørpakningene - Kjøre et varmt vaskeprogram - Kjøre en tom maskin med oppvaskmaskinrens.

Må man skylle oppvasken på forhånd?

Det anbefales ikke å skylle skitten oppvask før du legger den i oppvaskmaskinen. Det er bedre for maskinenes levetid å legge skitten oppvask i oppvaskmaskinen. Fettet fra den skitne oppvasken fungerer som smørning for pumpen i maskinen.

Hvor mye oppvaskmiddel skal jeg bruke?

Det brukes i gjennomsnitt omtrent 25 gram med oppvaskmiddel. Det anbefales å følge rådene som gis på emballasjen.

Hvordan legger jeg salt i oppvaskmaskinen min?

Alle oppvaskmaskiner har et eget rom for salt. Dette åpnes ved å vri på knotten. Saltet kan deretter helles i rommet ved hjelp av en trakt.

Er manualen for Ikea Rengora tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Ikea Rengora tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater