Ikea Skinande bruksanvisning

Ikea Skinande
8.1 · 38
PDF bruksanvisning
 · 28 sider
Engelsk
bruksanvisningIkea Skinande

Se håndboken for Ikea Skinande her gratis. Denne håndboken er under kategorien oppvaskmaskiner og har blitt vurdert av 38 personer med et gjennomsnitt på 8.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Ikea Skinande eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Ikea og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Ikea å kunne gi deg et godt svar.

Espen Evensen • 27-8-2021Ingen kommentarer

Hei, vår ikea skinnande oppvask stopper midt i vaske programet. Blir full av vann da den ikke får pumpet dette ut! Har Rengjort filter og slanger. Er det en restart! Funksjon? Mvh Espen Evensen

Hei, vår ikea skinnande oppvask stopper midt i vaske programet.
Blir full av vann da den ikke får pumpet dette ut!
Har Rengjo...
Se bilde
Svar på dette spørsmålet
Rolf endresen • 12-3-20178 kommentarer

Hei. Har en 1 år gammel oppvaskmaskin. Skinande. Når jeg setter den på, kommer feilkode 50 opp på displayet og den står å piper. Er det noe jeg kan gjøre? Eller må dere sende en service mann? På forhånd takk. MVH Rolf Endresen.

Tommy Nilsen • 12-9-2017

Har en 1 år gammel oppvaskmaskin.Når jeg setter den på, kommer feilkode 50 opp på displayet og den står å piper. Er det noe jeg kan gjøre? Den tømmes heller ikke helt, vi fant en liten glassbit i filteret, den er fjernet og nå er det ingen grunn til at den ikke skal starte?

Lene imbsen • 20-4-2018

Hei. Får opp feilkoden 50. Hva kan jeg gjøre for å få igang maskinen igjen? Mvh. Lene

Anneth Nielsen • 26-9-2018

Det lyser ( strek) 50 på vårt display. Hva betyr det?

Erling egge • Invalid Date

Kode 50 kommer opp påmin ett år gamle skinande hva er galt

Kamilla Sandnes Jakobsen • Invalid Date

Feilkode i50, Skinande opovaskmaski n

May Holm • 5-1-2020

Feilmelding i50. Oppvaskmaskin piper og starter ikke. Vi har koblet fra strøm i flere minutter men ingen respons.hva kan vi gjøre?Kjøpt 2016

Rebecca Mathiesen • 20-11-2020

Feilkode '50 hva er det? Har oppvask opp til ørene fordi maskinen piper og det lyser '50

Judith Dahl • 26-1-2021

Feilkode 50

Svar på dette spørsmålet
Siv Nordvik • 14-11-20153 kommentarer

Hei, Jeg er dessverre veldig skuffet over dette produktet. Det har bare vært problemer med denne oppvaskmaskinen. Var denne som var installert da jeg tok over leiligheten for en drøy måned siden. Omtrent hver eneste gang jeg skal bruke den stopper den opp etter en liten stund og det kommer en feilkode i displayet. Nå i dag har den låst seg fullstendig på feilkode 30.. Det er ikke mulig å få skrudd den av heller, man må ta ut kontakten. Er det noe jeg kan gjøre for å fikse dette selv?

Tonje • 5-5-2017

Feilkode 0,5- kan dere hjelpe?

Kamilla • Invalid Date

Skinande opovaskmaskin, feilkode i50

Aud Angelsen • 19-4-2021

Feilkode,30 Måtte ta ut kontakten.Bare pipet.

Svar på dette spørsmålet
Margaretha Bergström • 8-3-2017Ingen kommentarer

Hei, Nyinstallert oppvaskmaskin. Hvordan fungerer programmene? Hvordan trykker man? I hvilken rekkefølge? Beskrivelsen sier bare hva, ikke hvordan. Nå ser det ut som maskinen er låst på 11 timers forsinkelse. Hvordan tilbakestiller jeg den for å starte på nytt? Er det håndoppvask som gjelder nå? Spør /Margaretha Bergström

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Maria • 18-2-2019Ingen kommentarer

Maskinen piper og sier 50. Hva betyr dette?

Svar på dette spørsmålet
Laura • 15-6-2019Ingen kommentarer

God morgen, oppvaskmaskin kjøpt i november 2018 sammen med kjøkkenet og montert av dere. Ofte har jeg gjort den raske vasken på 38 minutter, men nå i noen uker vises ikke den vanlige timingen på 38 minutter på skjermen, men heller 1 time og 14 minutter. Selv om jeg prøver å tilbakestille den, klarer jeg ikke å gjenopprette de opprinnelige innstillingene. Hvordan kan jeg få det til? Takk.

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Antonio holstad • 19-9-2020Ingen kommentarer

. Har en 1 år gammel oppvaskmaskin. Skinande. Når jeg setter den på, kommer feilkode 50 opp på displayet og den står å piper. Er det noe jeg kan gjøre? Eller må dere sende en service mann? På forhånd takk. MVH

Svar på dette spørsmålet
Rita Ørnehaug • 25-6-2017Ingen kommentarer

Hei! Har også fått problem med feilkode ,50- som eg ser andre har meldt i frå om.Fann ikkje noko svar på problemet her, og treng difor tilbakemelding på kva som må gjerast. Mvh Rita Ørnehaug

Svar på dette spørsmålet
Tor Strand • 5-3-2016Ingen kommentarer

Maskinen virker ikke - 1 år gammel. Viser error 50, men jeg finner ikke ut hva det er?

Svar på dette spørsmålet
Benedicte Andersen • 23-12-2020Ingen kommentarer

Hei. Har en SKINANDE oppvaskmaskin. Får opp feilmelding i dag: , 50. Hva skal jeg gjøre?

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 139

Ikea Skinande er en oppvaskmaskin som er tilgjengelig for kjøp hos Ikea. Denne oppvaskmaskinen har en kapasitet på opptil 13 kuverter og er en av de mer energieffektive modellene som Ikea tilbyr, med en energiklasse på A ++. Den har også en lydnivå på 44 dB, som kan være litt høyere enn noen av alternativene på markedet, men fortsatt innenfor det akseptable nivået for en oppvaskmaskin. Ikea Skinande har en rekke forskjellige vaskeprogrammer, inkludert intensiv, vanlig og økonomisk. Den har også en egen funksjon for å vaske bestikk og glass som sikrer at de behandles på riktig måte og ikke blir skadet under vasken. Oppvaskmaskinen har også en funksjon som kan forsinkes, slik at du kan stille inn når den skal starte vaskesyklusen. Ikea Skinande har et moderne og stilrent design, med en frontrippe i rustfritt stål som gir en ekstra touch av eleganse og holdbarhet. Oppvaskmaskinen har også en indikator for når salt og avslip tømmes. Alt i alt er Ikea Skinande en pålitelig og effektiv oppvaskmaskin med en rekke praktiske funksjoner som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere.

Generelt
Ikea
Skinande
oppvaskmaskin
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Ikea Skinande under.

Hva gjør jeg med en oppvaskmaskin som lukter?

Hvis du har en oppvaskmaskin som lukter, kan du gjøre følgende: - Rengjøre filtrene - Rengjøre sprayarmene - Rengjøre dørpakningene - Kjøre et varmt vaskeprogram - Kjøre en tom maskin med oppvaskmaskinrens.

Må man skylle oppvasken på forhånd?

Det anbefales ikke å skylle skitten oppvask før du legger den i oppvaskmaskinen. Det er bedre for maskinenes levetid å legge skitten oppvask i oppvaskmaskinen. Fettet fra den skitne oppvasken fungerer som smørning for pumpen i maskinen.

Hvor mye oppvaskmiddel skal jeg bruke?

Det brukes i gjennomsnitt omtrent 25 gram med oppvaskmiddel. Det anbefales å følge rådene som gis på emballasjen.

Hvordan legger jeg salt i oppvaskmaskinen min?

Alle oppvaskmaskiner har et eget rom for salt. Dette åpnes ved å vri på knotten. Saltet kan deretter helles i rommet ved hjelp av en trakt.

Er manualen for Ikea Skinande tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Ikea Skinande tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater