Ikea Trådfri bruksanvisning

Ikea Trådfri
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 76 sider
Norsk
bruksanvisningIkea Trådfri
TRÅDFRI

Se håndboken for Ikea Trådfri her gratis. Denne håndboken er under kategorien høyttalere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Ikea Trådfri eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Ikea og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Ikea å kunne gi deg et godt svar.

Anne- Lise Korsmo • 4-10-20211 kommentar

E1810 trådfri virker ikke. Har byttet batteri, men funker ikke

Anne Merete • 18-3-2022

Jeg har samme problem. Har hatt E1810 i ca ett år

Svar på dette spørsmålet
Gaarder, Frøydis Valle • 16-2-2023Ingen kommentarer

Har bytta batteri på en IKEA trådfri E1810. Batteriet står riktig, men den fungerer ikke. Lyspærene fungerer manuelt

Svar på dette spørsmålet
Arne Gjerlid • 4-3-2021Ingen kommentarer

Hei har ein utrusta fjernkontroll 1340 som har virka i 6 år uten problem til kjøkkenarmatur. Denne vil nå ikke fungere. Har bytta batteri hjalp ikke. Er det fjernkontrollen som er ødelagt eller er det andre ting. Må den innstaleres på nytt å hvordan gjør jeg det.

Svar på dette spørsmålet
Herman Holager • 10-11-2021Ingen kommentarer

Har en styrbar bryter 104.352.24Kan denne settes opp mot Led power modell YHL30G240-1250CV

Svar på dette spørsmålet
Leif Kristian Helgelandp • 24-8-2023Ingen kommentarer

har skiftet betteri i trådfri dimmer e1810 virker fortsatt ikke?

Svar på dette spørsmålet
Anne Merete • 18-3-2022Ingen kommentarer

E1810 sluttet plutselig å virke. Hva gjør jeg?

Svar på dette spørsmålet
Frits • 5-11-2021Ingen kommentarer

gateway virker kun på hjemme nettverket. Jeg kan ikke styre rullegardina fra min mobil når jeg er ute og ikke hjemme. Prøvde å koble opp med kun internett via mobil. Funke ikke. Hva skal jeg gjøre så jeg kan styre gardinene når jeg er i utlandet

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 7

Ikea Trådfri er en høyttaler som kan kobles til Ikea's smarte hjem. Den er designet for å være enkel å installere og bruke, og den har flere funksjoner som kan justeres gjennom Ikea Home Smart-appen. Høyttaleren har en lydkvalitet som er tilstrekkelig for hjemmebruk, og den kan spille musikk både fra Bluetooth-tilkobling og fra andre enheter med en AUX-inngang. Ikea Trådfri har en elegant og minimalistisk design som passer inn i de fleste rom og interiør. Høyttaleren leveres med en strømadapter for å koble til strømmen, men kan også brukes med batterier for en ledningsfri opplevelse. Høyttaleren er tilgjengelig til en rimelig pris, og er et godt valg for de som vil oppgradere lydkvaliteten i sitt hjem uten å betale for mye. Samtidig er det verdt å merke seg at lydkvaliteten kan variere avhengig av rommets størrelse og møblering. Overall sett er Ikea Trådfri en funksjonell og pålitelig høyttaler som leverer det som er forventet til en overkommelig pris.

Generelt
Ikea
Trådfri
høyttaler
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF), Instruksjoner / Montering (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Ikea Trådfri under.

Når er volumet mitt for høyt?

Et lydnivå over 80 desibel kan være skadelig for hørselen. Når lydnivået overstiger 120 desibel, kan det til og med oppstå direkte skade. Sjansen for hørselsskade avhenger av lydfrekvensen og varigheten.

Kan Bluetooth-enheter av forskjellige merker kobles til hverandre?

Ja, Bluetooth er en universell metode som lar ulike enheter som er utstyrt med Bluetooth koble seg til hverandre.

Hva er Dolby Atmos?

Dolby Atmos er en teknologi som sikrer at lyden reflekteres fra taket til deg. Dette gjør det mulig å lage en 5.1-effekt med en enkelt høyttaler.

Hva er Bluetooth?

Bluetooth er en måte å overføre data trådløst mellom elektroniske enheter via radiobølger. Avstanden mellom de to enhetene som utveksler data kan i de fleste tilfeller ikke være mer enn ti meter.

Er manualen for Ikea Trådfri tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Ikea Trådfri er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater