Inventum GF530

Inventum GF530 bruksanvisning

(1)
  • GEBRUIKSAANWIJZING - GEBRAUCHSANLEITUNG
    MODE D’EMPLOI - INSTRUCTION MANUAL
    FRITEUSE - FRITTEUSE - FRITEUSE - FRYER
Inventum GF530

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Inventum GF530 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Inventum GF530 å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Inventum GF530 her gratis. Denne håndboken er under kategorien Frityrkokere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 8.2. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørsmål om Inventum GF530 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Inventum GF530

Generelt
Merke Inventum
Modell GF530
Produkt Frityrkoker
EAN 8712876102451
Språk Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk
Fyltype PDF
Design
Kontstruksjonstype Single/enkelt
Ledningsoppbevaring
Lett å rengjøre
Produktfarge Black, Silver
Ytelse
Oljeinnhold 3l
Justerbar termostat
Indikasjon
Kontrollampe
Andre funksjoner
Strømforbruk 2000W

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no