Inventum GF630

Inventum GF630 bruksanvisning

(1)
  • FRITEUSE - FRITTEUSE - FRITEUSE - FRYER
    GEBRUIKSAANWIJZING - GEBRAUCHSANLEITUNG
    MODE D’EMPLOI - INSTRUCTION MANUAL
Inventum GF630

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Inventum GF630 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Inventum GF630 å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Inventum GF630 her gratis. Denne håndboken er under kategorien Frityrkokere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.3. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørsmål om Inventum GF630 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Inventum GF630

Generelt
Merke Inventum
Modell GF630
Produkt Frityrkoker
EAN 8712876103595
Språk Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk
Fyltype PDF
Design
Kontstruksjonstype Single/enkelt
Produktfarge Svart
Ytelse
Frityrkapasitet 0.5kg
Oljeinnhold 3l
Energihåndtering
Strøm 2000W

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no