Inventum GF735

Inventum GF735 bruksanvisning

(1)
  • FRITEUSE • FRITTEUSE
    FRITEUSE • FRYER
    /
Inventum GF735

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Inventum GF735 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Inventum GF735 å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Inventum GF735 her gratis. Denne håndboken er under kategorien Frityrkokere og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 8.3. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørsmål om Inventum GF735 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Inventum GF735

Generelt
Merke Inventum
Modell GF735
Produkt Frityrkoker
EAN 8712876103601
Språk Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk
Fyltype PDF
Design
Kontstruksjonstype Single/enkelt
Lett å rengjøre
Tittevindu
Produktfarge Hvit
Ledningsoppbevaring
Ytelse
Oljeinnhold 3l
Energihåndtering
Strøm 3000W
Indikasjon
Kontrollampe

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no