Lego City Alarm

Lego City Alarm bruksanvisning

(2)
  • 3865
    3865_BI.indd 1 14/02/2012 2:55 PM
Lego City Alarm

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego City Alarm eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego City Alarm å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego City Alarm her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 2 personer med et gjennomsnitt på 9.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engels, Universeel, Duits. Har du et spørsmål om Lego City Alarm eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego City Alarm

Generelt
Merke Lego
Modell City Alarm
Produkt Leke
Språk Engels, Universeel, Duits
Fyltype PDF
Egenskaper
Anbefalt alder (min) 6 år
Materiale Plastikk
Produktfarge Flerfarget
Maksimalt antall spillere 4
Minimum antall spillere 2
Sjanger Reise/eventyr
Rekomandert kjønn Gutt/Jente

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no