Lego Fire Motorcycle

Lego Fire Motorcycle bruksanvisning

(1)
  • 60000_BI_Cover_3001.indd 1 12�6�25� ��6:56
    60000_BI.indd 1 26/06/2012 1:15 PM
Lego Fire Motorcycle

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego Fire Motorcycle eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego Fire Motorcycle å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego Fire Motorcycle her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engels, Universeel, Duits, Frans. Har du et spørsmål om Lego Fire Motorcycle eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego Fire Motorcycle

Generelt
Merke Lego
Modell Fire Motorcycle
Produkt Leke
Språk Engels, Universeel, Duits, Frans
Fyltype PDF
Vekt og dimensjoner
Bredde 60 mm
Dybde 40 mm
Høyde 40 mm
Design
Antall deler 40 stykker
Anbefalt alder (min) 5 år
Anbefalt alder (max) 12 år
Produktfarge Flerfarget
Rekomandert kjønn Gutt/Jente

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no