Lego Playful Puppy

Lego Playful Puppy bruksanvisning

(1)
Lego Playful Puppy

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego Playful Puppy eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego Playful Puppy å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego Playful Puppy her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 8.6. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Universeel. Har du et spørsmål om Lego Playful Puppy eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego Playful Puppy

Generelt
Merke Lego
Modell Playful Puppy
Produkt Leke
Språk Universeel
Fyltype PDF
Egenskaper
Antall deler 83 stykker
Anbefalt alder (min) 5 år
Anbefalt alder (max) 10 år
Produktfarge Flerfarget
Produkttype Byggesett
Rekomandert kjønn Gutt/Jente
Datainnpakking
Pakkebredde - mm
Pakkedybde - mm
Pakkehøyde - mm
Pakningsvekt - g
Tekniske detaljer
Forest Stewardship Council (FSC) Mix
Sikkerhetsadvarsel
EU TSD-advarsel Ikke for barn under 36 måneder

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no