Lego Police Boat

Lego Police Boat bruksanvisning

(1)
  • 7287_BI.indd 17287_BI.indd 1 07/03/2011 12:07 PM07/03/2011 12:07 PM
Lego Police Boat

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego Police Boat eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego Police Boat å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego Police Boat her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.9. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engels, Universeel, Sloveens. Har du et spørsmål om Lego Police Boat eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego Police Boat

Generelt
Merke Lego
Modell Police Boat
Produkt Leke
Språk Engels, Universeel, Sloveens
Fyltype PDF
Datainnpakking
Pakkebredde - mm
Pakkedybde - mm
Pakkehøyde - mm
Pakningsvekt - g
Egenskaper
Anbefalt alder (min) 5 år
Anbefalt alder (max) 12 år
Antall deler 172 stykker
Produktfarge Flerfarget
Produkttype Byggesett

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no