Lego Police Pursuit

Lego Police Pursuit bruksanvisning

(1)
  • 4437_BI.indd 14437_BI.indd 1 1181 6:501181 6:50
Lego Police Pursuit

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego Police Pursuit eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego Police Pursuit å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego Police Pursuit her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Noors, Engels, Universeel, Nederlands, Duits, Frans. Har du et spørsmål om Lego Police Pursuit eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego Police Pursuit

Generelt
Merke Lego
Modell Police Pursuit
Produkt Leke
Språk Noors, Engels, Universeel, Nederlands, Duits, Frans
Fyltype PDF
Egenskaper
Anbefalt alder (min) 5 år
Anbefalt alder (max) 12 år
Antall deler 129 stykker
Produktfarge Flerfarget
Datainnpakking
Pakkebredde - mm
Pakkedybde - mm
Pakkehøyde - mm
Pakningsvekt - g

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no