Lego STARTER SET

Lego STARTER SET bruksanvisning

(1)
  • 4101163
    4532
Lego STARTER SET

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Lego STARTER SET eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Lego STARTER SET å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Lego STARTER SET her gratis. Denne håndboken er under kategorien Leker og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Universeel. Har du et spørsmål om Lego STARTER SET eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Lego STARTER SET

Generelt
Merke Lego
Modell STARTER SET
Produkt Leke
Språk Universeel
Fyltype PDF
Design
Antall deler 62 stykker
Anbefalt alder (min) 6 år
Anbefalt alder (max) 14 år
Produktfarge Flerfarget
Rekomandert kjønn Gutt/Jente

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2021 BruksanvisningPDF.no