Micro Matic MTC2 bruksanvisning

8.3 · 1
PDF bruksanvisning
 · 4 sider
Norsk
bruksanvisningMicro Matic MTC2

Se håndboken for Micro Matic MTC2 her gratis. Denne håndboken er under kategorien termostater og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 8.3. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk. Har du et spørsmål om Micro Matic MTC2 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Micro Matic og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Micro Matic å kunne gi deg et godt svar.

Irene • 7-1-2022Ingen kommentarer

Hvordan er det best å stille inn tem?

Svar på dette spørsmålet
Anne • 31-5-2022Ingen kommentarer

Termo lyser rødt.. 25gr men ingen varme i gulvet

Svar på dette spørsmålet
Lisbeth Gunn Dahle • 19-9-2022Ingen kommentarer

Skal denne termostaten avgi varme uansett hvor lavt/høyt den står på?

Svar på dette spørsmålet
Arne • 8-11-2022Ingen kommentarer

Hvordan stiller jeg den fra % til grader

Svar på dette spørsmålet
Signe Nessa • 23-10-2022Ingen kommentarer

Termostaten fungerer bare når av/på -knappen holdes inne, og slukner når vi slipper knappen. Vet dere hvordan vi kan få slått den på?

Svar på dette spørsmålet
Roger Johansen • 14-3-2022Ingen kommentarer

Hvordan låse opp termostaten fabrikkstandard

Svar på dette spørsmålet
Marianne Iversen • 17-12-2022Ingen kommentarer

Termostaten slår inn og lyser rødt når jeg trykker den opp til 40° det er kaldt i gangen nå. Har fliser på gulvet Hva er feil? Må termostat skiftes? Eller er det varmekabelen som er feil? Den er fra 2010

Svar på dette spørsmålet
Petter • 23-1-2023Ingen kommentarer

Hvordan stiller jeg den fra % til graderOpplever at gulvet er kaldt selv om at det står at termostat varmer opp

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 8

Micro Matic MTC2 termisk styring er en pålitelig og effektiv termostat for både kommersielle og private kjølesystemer. Den kan kontrollere temperaturen med en nøyaktighet på +/- 1°C og gir en maksimal kontroll på temperaturer fra -50°C til 110°C. Termostaten er enkel å installere og bruke, samtidig som den gir en automatisert og stabil temperaturkontroll for systemet. Den har en rekke funksjoner, inkludert alarm for forhøyede temperaturer og et brukervennlig grensesnitt. Micro Matic MTC2 kan kobles til flere sensorer for å kontrollere forskjellige deler av systemet og kan også tilpasses for å møte spesifikke behov. Termostaten kan fjernstyres med en datamaskin eller mobiltelefon, og kan overvåke systemets ytelse og alarme ved unormale utslag. Micro Matic MTC2 er også energieffektiv, med funksjoner som automatisk stopp eller reduksjon av kjølesystemet når optimale temperaturer er nådd, og gir dermed en mer kosteffektiv og bærekraftig løsning for kjøling.

Generelt
Micro Matic
MTC2
termostat
Norsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Micro Matic MTC2 under.

Hvor bør jeg plassere termostaten?

Det beste stedet for termostaten er i det rommet du tilbringer mest tid, som regel stuen eller kjøkkenet. Plasser termostaten omtrent en og en halv meter over gulvet, ikke i sollys og ikke på en yttervegg.

Hva er dødbåndet til en termostat?

Hvis termostaten din har et dødbånd, holder den en konstant temperatur. Termostaten slås bare på hvis temperaturen avviker f.eks. mer enn 2 ˚C fra den innstilte romtemperaturen.

Hva er den ideelle romtemperaturen?

De fleste opplever at den ideelle romtemperaturen ligger mellom 19 og 22 ˚C

Er manualen for Micro Matic MTC2 tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Micro Matic MTC2 er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater