Neonate BC-6500D bruksanvisning

Neonate BC-6500D
8.5 · 6
PDF bruksanvisning
 · 40 sider
Norsk
bruksanvisningNeonate BC-6500D

Se håndboken for Neonate BC-6500D her gratis. Denne håndboken er under kategorien baby monitorer og har blitt vurdert av 6 personer med et gjennomsnitt på 8.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Neonate BC-6500D eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Neonate og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Neonate å kunne gi deg et godt svar.

Lise Toril • 8-8-2020Ingen kommentarer

Har 2 baby enheter, når den ene babyenheten er slått av piper foreldreenheten hele tiden med beskjed at den ene babyenheten er utenfor rekkevidde. Hvordan får vi slått av denne alarmen?

Svar på dette spørsmålet
Maria E • 23-1-2021Ingen kommentarer

Har koblet til to babyenheter, og da forsvant timeren som viste hvor lenge de hadde sovet, i displayet (på både babyenhetene og foreldreenheten). Hvordan får jeg den tilbake??

Svar på dette spørsmålet
Tobias Blunch • 10-4-2021Ingen kommentarer

Vi har to babymonitorenheter. Hvis vi slår av en fordi vi er på tur, eller hvis et av barna våkner og vi ikke trenger den lenger for dagen, gir foreldreenheten vår en feilmelding. Den kan selvfølgelig ikke finne en slått av eller utilgjengelig babymonitorenhet. Når deaktiverer man en babymonitorenhet midlertidig? Dette må gjøres daglig.

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Mette M. Olsen • 13-12-2021Ingen kommentarer

Hei, min neonate "foreldre-enhet" finner plutselig ikke babyalarmen. Den viser "uten rekkevidde" uansett hvor nær jeg holder de to alarmene. Hva er årsaken og kan det fikses? Den er ubrukelig for tiden. Vennlig hilsen Mette.

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Mette Pieper • 9-1-2020Ingen kommentarer

Kan denne modellen telle hvor mange minutter babyen har ligget? Jeg har hørt om denne funksjonen for å holde øye med hvor lenge de sover, men jeg kan ikke finne ut hvilken modell som har det.

Denne meldingen er automatisk oversatt
Svar på dette spørsmålet
Karoline • 8-1-20221 kommentar

Har kjøpt en brukt Babycall, og får ikke til å skru på timeren for å se hvor lenge baby har sovet. Tror jeg må ha prøvd å trykke på alt mulig… Det står ikke noe om dette i brukermanualer jeg finner på nett heller. Hvordan gjør man det?

Magnhild Midttun Rudland • 11-9-2022

Fant denne bruksanvisning, fungerte for meg.

Fant denne bruksanvisning, fungerte for meg.
Se bilde
Svar på dette spørsmålet
Marte • 18-9-2021Ingen kommentarer

Kan man resette babycallen?

Svar på dette spørsmålet
Kamilla H • 3-7-2023Ingen kommentarer

Har paret baby og parent unit, men parent-unit står bare og summer (får opp symbolet av gråtende baby, og den lyser blått, mens det kommer en konstant summelyd). Baby unit plukker ikke opp noen lyd. Hva er galt???

Svar på dette spørsmålet
Siri Lyngholm • 29-3-2023Ingen kommentarer

Hei! Har klart å pare begge babyenhetene, men når begge er på er det bare en som reagerer når det kommer lyd. Hvordan får jeg reaksjon på den andre også? Jeg har lest at man kan bytte mellom dem, men det går vel an å få reaksjon på begge selv om foreldreenheten er stilt inn på en av dem? Håper dere kan hjelpe meg. Mvh Siri

Svar på dette spørsmålet
Mari • 21-10-2021Ingen kommentarer

Har koblet til to babyenheter, og da forsvant timeren som viste hvor lenge de hadde sovet, i displayet (på både babyenhetene og foreldreenheten). Hvordan får jeg den tilbake??

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 11

Neonate BC-6500D er en baby monitor med en innebygd LCD-skjerm. Den bruker lithiumbatteriteknologi som gjør den oppladbar. Senderen er drevet av batteri og har en maksimal rekkevidde på 800 meter. Baby monitoren har også nattlysfunksjon samt en temperatursensor. Standby-tiden er opptil 200 timer. Den innebygde LCD-skjermen gir brukeren muligheten til å ha visuell overvåking av babyen. Batteriteknologien som er brukt i Neonate BC-6500D gjør den oppladbar, noe som er praktisk for å unngå hyppigere batteribytte. Senderen på baby monitoren fungerer også på batteri, slik at man kan bruke enheten også når man ikke har tilgang til strømuttak. Den maksimale rekkevidden på 800 meter gir brukeren frihet til å bevege seg rundt i huset eller i hagen uten å miste kontakt med babyen. Nattlysfunksjonen på Neonate BC-6500D gir en mild belysning på babyens rom, noe som kan være beroligende for både babyen og foreldrene. Temperatursensoren gir også mulighet til å overvåke temperaturen rundt babyen for å sikre at den er i et behagelig og trygt miljø. Standby-tiden på opptil 200 timer betyr at enheten kan brukes over lengre perioder før den trenger å lades igjen. Med Neonate BC-6500D kan brukerne være trygge på at de har en pålitelig og holdbar baby monitor. Den er laget av førsteklasses materialer som sikrer pålitelighet og langvarig bruk.

Generelt
Neonate
BC-6500D | BC-6500D
baby monitor
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF)
Design
Innebygd skjermJa
SkjermtypeLCD
ProduktfargeBlack, White
NattlysJa
Energihåndtering
Mottaker kraftkilde-
BatteriteknologiLithium
OppladbarJa
Sender kraftkildeBatteri
Standbytid200 timer
Ytelse
Antall kanaler- kanaler
Maksimal rekkevidde800 m
Nattmodus-
TemperatursensorJa
Modell/Type-
Emballasjeinnhold
Antall inkluderte lysbilder-
vis mer

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Neonate BC-6500D under.

Er manualen for Neonate BC-6500D tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Neonate BC-6500D er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater