Neonate BC-8000DV bruksanvisning

Neonate BC-8000DV
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 66 sider
Norsk
bruksanvisningNeonate BC-8000DV

Se håndboken for Neonate BC-8000DV her gratis. Denne håndboken er under kategorien baby monitorer og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Neonate BC-8000DV eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Neonate og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Neonate å kunne gi deg et godt svar.

Bjørg Marit • 24-5-20231 kommentar

Får ikke kontakt med baby unit.

Katrine • 24-5-2023

Det skjedde med våres også i kveld

Svar på dette spørsmålet
Tonje • 8-12-2022Ingen kommentarer

Det hvite lyset på babyenheten skruer seg på hele tiden. Babyen får ikke sove! Vi får ikke av dette lyset. Hvordan skurer vi dette helt av? Vi har prøvd å gjøre det som står på sidw 20 i bruksanvisningen men det fungerer ikke.

Svar på dette spørsmålet
• 6-8-2022Ingen kommentarer

Hei. Har fått ny foreldreenhet da batteriet streiket på den andre. Når jeg skal koble til den nye enheten til babyenheten får jeg bare opp disconnected å de blir ikke koblet sammen. Hva må jeg da gjøre?

Svar på dette spørsmålet
Tina • 10-7-2022Ingen kommentarer

Eg har to babyenheter og ein foreldre enhet koffor e da ikkje alltid at foreldre enheten skifter over til den baby enheten som lager lyd, gjort det nåken ganger men ikkje alltid? Står bare å blinker grønt, å eg sitter jo ikkje p ser på babycall heile tida..

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 4

Generelt
Neonate
BC-8000DV
baby monitor
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Neonate BC-8000DV under.

Er manualen for Neonate BC-8000DV tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Neonate BC-8000DV er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater