No-Flame 93198 bruksanvisning

8.5 · 5
PDF bruksanvisning
 · 33 sider
Norsk
bruksanvisningNo-Flame 93198

Se håndboken for No-Flame 93198 her gratis. Denne håndboken er under kategorien røykvarslere og har blitt vurdert av 5 personer med et gjennomsnitt på 8.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om No-Flame 93198 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om No-Flame og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av No-Flame å kunne gi deg et godt svar.

Harald Fjelde • 2-12-2021Ingen kommentarer

Feil i bruksanvisning. Dette må rettes opp. Her er fremgangsmåten

Svar på dette spørsmålet
Roar Nordås • 10-6-2021Ingen kommentarer

hvordan kan jeg se hvilken røykvarsler som har utløst alarmen på de seriekoblede no flame varslerne. da alarmen gikk tok jeg batteriene av "master"varsleren først. da ble alle stille. no flame artnr 83199.

Svar på dette spørsmålet
Tommy Olsen • 10-11-2021Ingen kommentarer

Jeg har seriekoblet 10 No-Flame røykvarslere, og i dag begynte alle å pipe, men det var ikke mulig å slå dem av uten å ta ut batteriet i alle, så resultatet var en livredd guttunge på 5 år, som sikkert har fått svekket hørselen, siden det stod på såpass lenge. Så mitt spørsmål er: HVORDAN I H….. SLÅR VI DE AV NÅR ALLE PIPER? HVORDAN VET JEG HVILKEN SOM UTLØSTE DET, NÅR DET VERKEN ER BRANN ELLER RØYK I NOEN ROM?

Svar på dette spørsmålet
Finn Fyrvik • 17-8-2021Ingen kommentarer

Utilsiktet alarm

Svar på dette spørsmålet
Dagfinn Kolve • 14-9-2021Ingen kommentarer

No flame lyser rødt sjølv om eg har skiftet batter

Svar på dette spørsmålet
Odf Matre • 28-9-20211 kommentar

Har skiftet alle batteriet i 3 røykvarslere men får fei ikkje til å kombinere med kvarandre, det virket før, kva kan vers feil ?

Nils Øvrebø • 5-12-2021

Jeg har skiftet batteri i tre seriekoblede brannvarslere type no-flame nr. 83286. Etter et par minutter begynner alle å hyle uten at jeg skjønner hva som er gale. Det eneste som stopper hylingen er å fjerne batteriene. Hva skal jeg gjøre?

Jeg har skiftet batteri i tre seriekoblede brannvarslere type no-flame nr. 83286. Etter et par minutter begynner alle å hyle ...
Se bilde
Svar på dette spørsmålet
Frode Hjulstad • 15-2-2022Ingen kommentarer

har kjøpt en ny trepakning med no-flame røykvarslere på obs-bygg.Men disse lar seg ikke seriekoble med de eldre jeg har

Svar på dette spørsmålet
Maria Hagen • 11-2-20211 kommentar

Brannalarmen gikk når jeg lagde mat, så jeg måtte ta den av. Nå må jeg sette dem opp igjen, men får det ikkje til. Hva skal jeg gjøre?

roger havnen • 3-3-2021

ikke et eneste svar på noen spørsmål, så jeg er vel ikke heldigere jeg heller. gikk av under matlaging, måtte ta ut batteriene i hoved (for går ikke an å slå de av igjen som jeg vet), må jeg nå pare alle på nytt, eller er det bare å sett i batteriene i de jeg tok ut av (2 stk) ?

Svar på dette spørsmålet
Kjell Tollisen • 8-9-2021Ingen kommentarer

Alarmen gikk uten synlig eller logisk grunn. Hva annet enn brann kan utløse alarm?

Svar på dette spørsmålet
Katrine Daae Paulsen • 15-1-2022Ingen kommentarer

Hvordan tilbakestille no flame gateway

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 36

Røykvarsleren No-Flame 93198 er en enhet som oppdager røyk og varsler deg om mulig brann i hjemmet ditt. Denne enheten er designet for enkel montering og kan plasseres i ulike deler av hjemmet. Den har en pålitelig detektor som kan oppdage røyk og varsle deg umiddelbart med en høy alarm. Røykvarsleren No-Flame bruker optisk teknologi, som er mer pålitelig enn andre teknologier som ionisk. Denne enheten kan kjøre på batteri eller strømtilkobling, og den har en testknapp som lar deg sjekke at enheten fungerer som den skal. No-Flame 93198 har en elegant og moderne design som passer fint inn i ethvert hjem. Den har et grønt lys som indikerer at enheten fungerer normalt, og et rødt lys som indikerer at det er en brannfare. Det er også mulig å koble flere enheter sammen for å øke sikkerheten ytterligere. Røykvarsleren No-Flame 93198 oppfyller alle de nødvendige sikkerhetsstandardene, og den er sertifisert av relevante myndigheter.

Generelt
No-Flame
93198
røykvarsler
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om No-Flame 93198 under.

Er manualen for No-Flame 93198 tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for No-Flame 93198 er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater