Parrot Minikit Neo

Parrot Minikit Neo bruksanvisning

(1)
  • Parrot MINIKIT Neo
    User guide
Parrot Minikit Neo

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Parrot Minikit Neo eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Parrot Minikit Neo å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Parrot Minikit Neo her gratis. Denne håndboken er under kategorien plug-and-play bilsett og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Parrot Minikit Neo eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Parrot Minikit Neo

Generelt
Merke Parrot
Modell Minikit Neo
Produkt plug-and-play bilsett
EAN 3520410012600
Språk Engelsk
Fyltype PDF
Vekt og dimensjoner
Fysiske mål (BxDxH) 94 x 54 x 39mm
Vekt 69g
Tilkoblingsevne
Tilkoblingsteknologi Trådløs
Bluetooth/blåtann
Farge
Produktfarge Svart

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no