Seiko Astron SSH069J1 bruksanvisning

Seiko Astron SSH069J1
7.5 · 1
PDF bruksanvisning
 · 60 sider
Engelsk
bruksanvisningSeiko Astron SSH069J1

Se håndboken for Seiko Astron SSH069J1 her gratis. Denne håndboken er under kategorien armbåndsur og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 7.5. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Seiko Astron SSH069J1 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Seiko og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Seiko å kunne gi deg et godt svar.

Antall spørsmål: 0

Generelt
Seiko
Astron SSH069J1
armbåndsurer
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Seiko Astron SSH069J1 under.

Et batteri i armbåndsurer har begynt å korrodere. Er det fremdeles trygt å bruke enheten?

Produktet kan fortsatt trygt brukes etter en ordentlig rengjøring. Fjern batteriet med hansker og rengjør batterirommet med en tannbørste og eddik. Etter tørking kan nye batterier settes inn i enheten.

Er manualen for Seiko Astron SSH069J1 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Seiko Astron SSH069J1 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater