Simrad GO7 bruksanvisning

Simrad GO7
7.1 · 7
PDF bruksanvisning
 · 122 sider
Engelsk
bruksanvisningSimrad GO7
ENGLISH
GO7

Operator Manual

simrad-yachting.com

Se håndboken for Simrad GO7 her gratis. Denne håndboken er under kategorien ikke kategorisert og har blitt vurdert av 7 personer med et gjennomsnitt på 7.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Simrad GO7 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Simrad og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Simrad å kunne gi deg et godt svar.

Tor Arne Friestad • 27-7-2023Ingen kommentarer

Ekkoloddet viser «pause» på skjermen. Hvordan få den igang igjen

Svar på dette spørsmålet
Morten Larsen • 23-7-2022Ingen kommentarer

Hei. Jeg har en Simrad go7 Skjermen har låst seg på aksepter og jeg kommer ikke videre. Vet dere hva som er feil?

Svar på dette spørsmålet
Hans-Henrik Hornum • 20-9-2020Ingen kommentarer

natbelysning på og av

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 3

Simrad GO7 er et marineinstrument som ikke er kategorisert da det kan brukes til flere formål. Det har en 7-tommers touchscreen som gir brukeren en klar og enkel oversikt over kart og ekkolodd. GO7 har en GPS-antenne og støtter flere kartformater for navigering. Den har også muligheten til å koble seg til en radar og AIS for økt sikkerhet og navigasjonshjelp. GO7 er ikke bare lett å bruke, men enkel å montere takket være sitt modulære design. Den har også WiFi-tilkobling, slik at brukere enkelt kan overføre data mellom enheter. HO7 er kompatibel med NMEA 2000-nettverk og kan kobles til en rekke forskjellige tilbehør for å øke funksjonaliteten. Skjermen er synlig i sollys, noe som er viktig på sjøen. GO7 er robust og tåler sjøvann, fuktighet og støt. Det er et pålitelig verktøy for alle som bruker båt eller skip daglig eller jevnlig.

Generelt
Simrad
GO7
ikke kategorisert
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Simrad GO7 under.

Er manualen for Simrad GO7 tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Simrad GO7 tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater