Sony DualShock 4 (PS4)

Sony DualShock 4 (PS4) bruksanvisning

(5)
  • CUH-ZCT2E 7028427
    DUALSHOCK
    ®
    4 Wireless Controller Instruction Manual
Sony DualShock 4 (PS4)

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Sony DualShock 4 (PS4) eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Sony DualShock 4 (PS4) å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Sony DualShock 4 (PS4) her gratis. Denne håndboken er under kategorien Kontroller og har blitt vurdert av 5 personer med et gjennomsnitt på 8.2. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Sony DualShock 4 (PS4) eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Sony DualShock 4 (PS4)

Generelt
Merke Sony
Modell DualShock 4 (PS4)
Produkt Kontroll
Språk Engelsk
Fyltype PDF

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Sony DualShock 4 (PS4) .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no