SuperFish Wave 15 bruksanvisning

(1)
 • Warranty and manual
  Garantieschein und Bedienungsanleitung
  Garantie et mode d’emploi
  Garantiebewijs en gebruiksaanwijzing
  Size:
  Lamp: DC12V - 6W LED
  Pump: Power 3.5W - Flow 200 l/h
  Volume: 30 liter
  Size:
  Lamp: DC12V - 3.5W LED
  Pump: Power 3W - Flow 100 l/h
  Volume: 15 liter

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om SuperFish Wave 15 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av SuperFish Wave 15 å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for SuperFish Wave 15 her gratis. Denne håndboken er under kategorien Akvarium og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.8. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk. Har du et spørsmål om SuperFish Wave 15 eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for SuperFish Wave 15

Generelt
Merke SuperFish
Modell Wave 15
Produkt Akvarium
Språk Engelsk, Nederlandsk, Tysk, Fransk
Fyltype PDF

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no