Tefal PP4048 Evolis

Tefal PP4048 Evolis bruksanvisning

(1)
Tefal PP4048 Evolis

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Tefal PP4048 Evolis eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Tefal PP4048 Evolis å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Tefal PP4048 Evolis her gratis. Denne håndboken er under kategorien Vekter og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 9.6. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Fransk. Har du et spørsmål om Tefal PP4048 Evolis eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Tefal PP4048 Evolis

Generelt
Merke Tefal
Modell PP4048 Evolis
Produkt Vekt
Språk Engelsk, Fransk
Fyltype PDF
Egenskaper
Maksimalvekt (kapasitet) 160kg
Nøyaktighet 100g
Modell/Type Elektronisk kjøkkenvekt
Skjerm
- LCD
Battery
Batteritype LR03
Antall støttede batterier 2

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Tefal PP4048 Evolis .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no