Tefal PP7049 Tendancy

Tefal PP7049 Tendancy bruksanvisning

(1)
Tefal PP7049 Tendancy

Trenger du hjelp?

Antall spørsmål: 0

Har du et spørsmål om Tefal PP7049 Tendancy eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her. Gi en tydelig og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo mer detaljert du beskriver problemet og spørsmålet, desto lettere blir det for andre eiere av Tefal PP7049 Tendancy å gi et godt svar på spørsmålet ditt.

Se håndboken for Tefal PP7049 Tendancy her gratis. Denne håndboken er under kategorien Vekter og har blitt vurdert av 1 personer med et gjennomsnitt på 6.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk, Fransk. Har du et spørsmål om Tefal PP7049 Tendancy eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Spesifikasjoner for Tefal PP7049 Tendancy

Generelt
Merke Tefal
Modell PP7049 Tendancy
Produkt Vekt
Språk Engelsk, Fransk
Fyltype PDF
Egenskaper
Maksimalvekt (kapasitet) 160kg
Nøyaktighet 100g
Modell/Type Elektronisk kjøkkenvekt
Battery
Batteritype LR03
Antall støttede batterier 2

Vanlige spørsmål

Nedenfor finner du de vanligste spørsmålene folk har om Tefal PP7049 Tendancy .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

BruksanvisningPDF.no

Ser du etter en manual? BruksanvisningPDF.no sørger for at du raskt vil finne manualen som du ser etter. Databasen vår inneholder over 1 million PDF-manualer fra over 10,000 merker. Vi legger til de nyeste manualene hver dag, slik at du alltid finner produktet som du ser etter. Det er veldig enkelt: bare skriv merkenavnet og produkttypen i søkefeltet og du vil umiddelbart kunne se den manualen du ønsker online og gratis.

BruksanvisningPDF.no

© Copyright 2020 BruksanvisningPDF.no