Volkswagen e-Golf (2016) bruksanvisning

Volkswagen e-Golf (2016)
8.1 · 12
PDF bruksanvisning
 · 10 sider
Engelsk
bruksanvisningVolkswagen e-Golf (2016)

Se håndboken for Volkswagen e-Golf (2016) her gratis. Denne håndboken er under kategorien biler og har blitt vurdert av 12 personer med et gjennomsnitt på 8.1. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Engelsk. Har du et spørsmål om Volkswagen e-Golf (2016) eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Volkswagen og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Volkswagen å kunne gi deg et godt svar.

Benedikte • 27-1-2021Ingen kommentarer

Egolf lader ikke. Lader er ok - men er bilen som ikke tar i mot strøm. Står bare og spoler, prøvd både lader hjemme og hurtigladere

Svar på dette spørsmålet
Rolf • 18-11-20191 kommentar

Det fremkommer at Golf mof 2016 kan lades til 190. Hva er årsaken til at den stopper på 150-160?

Jan Livar kolnes • 12-6-2021

Har en 2019 mod E Golf Hvor slår jeg av Navigasjonen , Navigasjoninnstilliger

Svar på dette spørsmålet
Kjersti • 11-12-20211 kommentar

Hvordan få opp ladeluke som ikke vil låse seg opp? E-golf.

Rolf • 2-1-2023

E golf har dårlig løsning på dette. Har skiftet låsen en gang men problemet kom tilbake, om vinteren fryser de fast. Møller vedkjenner seg ikke problemet, men følg med så mangler mange denne luken. Grunnen kan være der er ikke godt feste annordning på luke, har selv limt den fast til festet med tech 7. slipper å kjøpe ny hver gang.

Svar på dette spørsmålet
Erik • 28-9-20181 kommentar

Hvis batteriet i nøkkelen er tomt/flatt (skjer nårdet har vært oppbevart ute i kulden), hvordan får man da åpnet låst dør?

x • 22-1-2022

Bruk nøkkelen. Vipp av deksel ved håndtak fra undersiden (passende sprekk til nøkkelen)

Svar på dette spørsmålet
Kristiane Danielsen • 7-2-2021Ingen kommentarer

Laderen står fast i bilen

Svar på dette spørsmålet
Olav Kenneth Aarstad • 24-2-2018Ingen kommentarer

Luftrykk på vinterdekk. Hei har 205/55-16 i dimesnjon på vinterdekk. Hva slags dekktrykk skal jeg ha. Kjører generelt kun med 2 personer og sjelden noe bagarsje. I døra står det 2 persone og en koffert 2.8 bar mens på linja inder står det 2 personer og en koffert samt en i og 2.5 bar. Har hatt i 2.5 bar nå men hva betyr den i? Og skulle det vært 2.8 bar i dekken? Bilen er en 2017/18 modell levert i oktober 2017 med det nye batteriet

Svar på dette spørsmålet
Frank Daleng • 20-1-20221 kommentar

Vil ikke ta imot lading fra vanlig stikk 10 amper eller hjemmelader, lyser rødt. Er dette et kjent problem . Første gang det har skjedd. Egolf 2016. Håper at det ikke er on board lader i bilen

Kristian Østberg • 11-1-2023

Har samme problemet nå. Fant du ut av det i fjor? Også e golf 2016

Svar på dette spørsmålet
Andreas • 11-9-2018Ingen kommentarer

Hei, kan min nye eGolf klare seg parkert i 2 uker uten å være tilkoblet strøm?

Svar på dette spørsmålet
Rolf • 24-2-2021Ingen kommentarer

Kan det vises på display i bilen hvor mye i prosent den er ladet..

Svar på dette spørsmålet
Morten • 25-7-2022Ingen kommentarer

Har kjøpt en 2019 e-Golf. Hvordan sletter eller endrer jeg avskjedsmeldingen i displayet med navnet til forrige eier?

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 42

Volkswagen e-Golf (2016) er en elektrisk bilmodell produsert av den tyske bilprodusenten Volkswagen. Denne bilen har en elektrisk motor med en effekt på 115 hestekrefter og 270 Newtonmeter dreiemoment. Den har også en batterikapasitet på 24,2 kWt som gir en rekkevidde på opptil 190 km på en enkelt lading. Lading kan gjøres gjennom en vanlig stikkontakt eller gjennom raskladestasjoner. Innvendig av Volkswagen e-Golf finner man en romslig kupé med plass til fem personer og en rekke funksjoner som klimaanlegg, oppvarmede seter og et 8-tommers berøringsskjerm display. Bilen har også en rekke assistentsystemer som adaptiv cruisekontroll, filskiftevarsling og nødbrems. Designet på Volkswagen e-Golf er lik det på den vanlige Golf-modellen, men den skiller seg ut med sin LED-signatur frontlykter og de blå aksentene som symboliserer at det er en elektrisk bil. Samlet sett er Volkswagen e-Golf en praktisk og pålitelig elektrisk bil med en rimelig rekkevidde og en rekke funksjoner.

Generelt
Volkswagen
e-Golf (2016)
bil
Engelsk
Brukermanual (PDF)

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Volkswagen e-Golf (2016) under.

Hvordan konverterer jeg miles til kilometer?

1 mile er lik 1.609344 kilometer, og 1 kilometer er lik 0.62137119 miles.

Hvor kan jeg finne VIN-nummeret til min Volkswagen?

Plasseringen av VIN-nummeret på bilen varierer etter merke og biltype. Koden kan være stemplet på bilrammen eller montert på en plate. Det er best å se i manualen for Volkswagen e-Golf (2016) for å se nøyaktig hvor VIN-nummeret er.

Hva er et VIN-nummer?

VIN-nummeret for en bil er et identifikasjonsnummer som er unikt for hver bil. Forkortelsen VIN står for Vehicle Identification Number.

Når trenger min Volkswagen å vedlikeholdes?

Regelmessig vedlikehold er nødvendig for alle biler. Hvor ofte bilen trenger vedlikehold og hva som må gjøres, kan du finne i vedlikeholdsinstruksjonene. Når det gjelder en mer inngående service, bør dette vanligvis gjøres annenhvert år eller etter 30.000 kilometer.

Når skal jeg skifte bremsevæsken på min Volkswagen?

Det anbefales å bytte bremsevæske annethvert år.

Hva er forskjellen mellom E10- og E5-bensin?

E10-bensin består av opptil ti prosent etanol, mens E5-bensin vil inneholde mindre enn fem prosent etanol. Som et resultat av dette har E10-bensin en lavere prosentandel enn E5-bensin, noe som gjør den mindre skadelig for miljøet.

En eller flere dører kan ikke åpnes fra innsiden. Hva gjør jeg nå?

Låsen er sannsynligvis satt i barnesikringsmodus, slik at den kan ikke kan åpnes fra innsiden. Hvordan du deaktiverer barnesikringslåsen er varierer etter merke og type.

Bilradioen min slår seg ikke på, hva nå?

Hvis bilradioen ikke slår seg på, mottar den ikke strøm. Sjekk at den røde ledningen er koblet til kontakten til strømforsyningen og den gule ledningen til den konstante strømforsyningen.

Er manualen for Volkswagen e-Golf (2016) tilgjengelig på Norsk?

Vi har dessverre ikke manualen for Volkswagen e-Golf (2016) tilgjengelig på Norsk. Denne manualen er tilgjengelig på Engelsk.

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater