Se håndboken for Wilfa BMA-25S her gratis. Denne håndboken er under kategorien brødmaskiner og har blitt vurdert av 16 personer med et gjennomsnitt på 7.7. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Wilfa BMA-25S eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her
Wilfa BMA-25S er en brødbakemaskin med en effekt på 600 W. Den har en maksimal brødkapasitet på 1200 g og et minimum på 750 g. Maskinen har et innebygd LCD-display og ikke-sklipende føtter. Wilfa BMA-25S gir muligheten til å sette en forsinket start-timer og har One-touch betjening. Wilfa BMA-25S har en rask bake tid på 60 min. Maskinen har 12 automatiske programmer for forskjellige brød og deigvarianter, som inkluderer brøddeig, pizzadeig, franskbrødbakst og kakedeig. Wilfa BMA-25S kommer med en visningsvindu, som gir brukeren muligheten til å inspisere prosessene undervejs. Den har også en non-stick coating for enklere rengjørelse. Kontrollknapper gjør det enkelt å justere programvalg, og maskinens reservoar setter brukeren opp for full kontroll. Wilfa BMA-25S er en pålitelig og solid brødbakemaskin som er enkel å bruke og gir gode resultater.
Wilfa | |
BMA-25S | 602017 | |
brødmaskin | |
7044870020174 | |
Norsk, Engelsk | |
Brukermanual (PDF) |
Produktfarge | Black, Stainless steel |
Forsinket start timer | Ja |
Brød, maksimal vekt | 1200 g |
Innebygd skjerm | Ja |
Skjermtype | LCD |
Antall automatiske programmer | 12 |
Tittevindu | Ja |
Sklisikre føtter | Ja |
Ikke-klebende overtrekk | Ja |
Kontrolltype | Knapper |
Hurtigbaketid | 60 min |
Enknappsoperering | Ja |
Programmer til å forberede brød & deig | Cake dough, Dough, French bread, Pizza dough |
Brød, minimum vekt | 750 g |
Funksjon til å holde varmen | Ja |
Jam making function | Ja |
Variabel skorpebruningsinnstilling | Ja |
Forsinket start | 15 timer |
Strøm | 600 W |
Målekopp | Ja |
Måleskje medfølger | Ja |
Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Wilfa BMA-25S under.
Dette har sannsynligvis noe å gjøre med gjæren. Du kan ha tilsatt for lite gjær, eller gjæren som er brukt, kan være for gammel.
Formen på brødet avhenger av mange faktorer, som mengden og kvaliteten på ingrediensene som brukes, men også av omgivelsestemperaturen.
En tykk eller hard skorpe betyr vanligvis at det er brukt for mye mel eller at melet er for gammelt.
Tilsett litt vann.
Ja, manualen for Wilfa BMA-25S er tilgjengelig på Norsk .
Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her
Ingen resultater
Trenger du hjelp?
Har du spørsmål om Wilfa og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Wilfa å kunne gi deg et godt svar.
Jeg trenger nye elteklør til min maskin. Mine er blitt så slitte at deigen henger fast. Håper dere kan hjelpe meg med det. Vennlig en fornøyd bruker. Grete Fuglerud
Elteklør
Er vel helt feil forum å spørre om det? Du må kontakte Wilfa direkte
Kan en bake flere størrelser av brød på maskinen BMA-25S
Har mistet en av to eltedingser som sitter i bunnen av blandkammeret. Er det mulig å bestille 2 slike, så har jeg en i reserve
Får ikke lastet ned bruksanvisning for wilfa bma 25s
Wilfa BMA-25S produksjons år?
Hej! Jag provade för första gången häromdagen att baka sjokoladekakan i manualen, program 7. Vilken störrelse avses i receptet? Min kake blev torr, stor och alldeles för kompakt.Med vennlig hilsenCarin Zander i Stockholm
Antall spørsmål: 6