Wilfa BMA-25S bruksanvisning

Wilfa BMA-25S
7.7 · 16
PDF bruksanvisning
 · 104 sider
Norsk
bruksanvisningWilfa BMA-25S

BMA-25 Bakemaskin

BRUKSANVISNING

BRUKSANVISNING

BRUGSANVISNING

KÄYTTÖOHJE

INSTRUCTION MANUAL

WWW.WILFA.COM

NO
SE
DK
FI
GB

Se håndboken for Wilfa BMA-25S her gratis. Denne håndboken er under kategorien brødmaskiner og har blitt vurdert av 16 personer med et gjennomsnitt på 7.7. Denne håndboken er tilgjengelig på følgende språk: Norsk, Engelsk. Har du et spørsmål om Wilfa BMA-25S eller trenger du hjelp? Still spørsmålet ditt her

Trenger du hjelp?

Har du spørsmål om Wilfa og svaret står ikke i manualen? Still spørsmålet ditt her. Gi en klar og omfattende beskrivelse av problemet og spørsmålet ditt. Jo bedre problemet og spørsmålet beskrives, jo enklere vil det være for andre eiere av Wilfa å kunne gi deg et godt svar.

Grete fuglerud • 5-4-20162 kommentarer

Jeg trenger nye elteklør til min maskin. Mine er blitt så slitte at deigen henger fast. Håper dere kan hjelpe meg med det. Vennlig en fornøyd bruker. Grete Fuglerud

Birgitta • 24-4-2021

Elteklør

Birgitta • 24-4-2021

Er vel helt feil forum å spørre om det? Du må kontakte Wilfa direkte

Svar på dette spørsmålet
Anne Kristine Røthing • 12-8-2022Ingen kommentarer

Kan en bake flere størrelser av brød på maskinen BMA-25S

Svar på dette spørsmålet
Syverin Lierhagen • 10-1-2022Ingen kommentarer

Har mistet en av to eltedingser som sitter i bunnen av blandkammeret. Er det mulig å bestille 2 slike, så har jeg en i reserve

Svar på dette spørsmålet
Willy Hauge • 7-5-2021Ingen kommentarer

Får ikke lastet ned bruksanvisning for wilfa bma 25s

Svar på dette spørsmålet
Raymond Johansen • 11-1-2021Ingen kommentarer

Wilfa BMA-25S produksjons år?

Svar på dette spørsmålet
Carin Zander • 3-4-2020Ingen kommentarer

Hej! Jag provade för första gången häromdagen att baka sjokoladekakan i manualen, program 7. Vilken störrelse avses i receptet? Min kake blev torr, stor och alldeles för kompakt.Med vennlig hilsenCarin Zander i Stockholm

Svar på dette spørsmålet

Antall spørsmål: 6

Wilfa BMA-25S er en brødbakemaskin med en effekt på 600 W. Den har en maksimal brødkapasitet på 1200 g og et minimum på 750 g. Maskinen har et innebygd LCD-display og ikke-sklipende føtter. Wilfa BMA-25S gir muligheten til å sette en forsinket start-timer og har One-touch betjening. Wilfa BMA-25S har en rask bake tid på 60 min. Maskinen har 12 automatiske programmer for forskjellige brød og deigvarianter, som inkluderer brøddeig, pizzadeig, franskbrødbakst og kakedeig. Wilfa BMA-25S kommer med en visningsvindu, som gir brukeren muligheten til å inspisere prosessene undervejs. Den har også en non-stick coating for enklere rengjørelse. Kontrollknapper gjør det enkelt å justere programvalg, og maskinens reservoar setter brukeren opp for full kontroll. Wilfa BMA-25S er en pålitelig og solid brødbakemaskin som er enkel å bruke og gir gode resultater.

Generelt
Wilfa
BMA-25S | 602017
brødmaskin
7044870020174
Norsk, Engelsk
Brukermanual (PDF)
Egenskaper
ProduktfargeBlack, Stainless steel
Forsinket start timerJa
Brød, maksimal vekt1200 g
Innebygd skjermJa
SkjermtypeLCD
Antall automatiske programmer12
TittevinduJa
Sklisikre føtterJa
Ikke-klebende overtrekkJa
KontrolltypeKnapper
Hurtigbaketid60 min
EnknappsopereringJa
Programmer til å forberede brød & deigCake dough, Dough, French bread, Pizza dough
Brød, minimum vekt750 g
Funksjon til å holde varmenJa
Jam making functionJa
Variabel skorpebruningsinnstillingJa
Forsinket start15 timer
Energihåndtering
Strøm600 W
Emballasjeinnhold
MålekoppJa
Måleskje medfølgerJa
vis mer

Finner du ikke svaret på spørsmålet ditt i manualen? Du kan finne svaret på spørsmålet ditt i Vanlige spørsmål om Wilfa BMA-25S under.

Hvorfor hever ikke brødet mitt seg?

Dette har sannsynligvis noe å gjøre med gjæren. Du kan ha tilsatt for lite gjær, eller gjæren som er brukt, kan være for gammel.

Hvorfor har brødet en forskjellig form og høyde hver gang?

Formen på brødet avhenger av mange faktorer, som mengden og kvaliteten på ingrediensene som brukes, men også av omgivelsestemperaturen.

Hvorfor er brødskorpen noen ganger for tykk eller hard?

En tykk eller hard skorpe betyr vanligvis at det er brukt for mye mel eller at melet er for gammelt.

Ingen ballformer når jeg lager deig, hva nå?

Tilsett litt vann.

Er manualen for Wilfa BMA-25S tilgjengelig på Norsk?

Ja, manualen for Wilfa BMA-25S er tilgjengelig på Norsk .

Finner du ikke spørsmålet ditt i listen? Still spørsmålet ditt her

Ingen resultater